M Computer Software
1999-2010

M Computer Software Anno 1999

Az M Computer Software 1999- ben jött létre, amikor elindult az
M Computer számítástechnikai vállalkozás.
A cég által eladott nagyszámú számítógépekre mi feltelepítettük a vevő által hozott operációs rendszert, szoftvereket. Ez néhány hónap után szükségessé tette egy, a rendszertől függetlenül is működni tudó vállalkozást, amely csak a szoftverekkel foglalkozik.
Ekkor az MComSoft boot szofvereket készített, valamint a multitaszkos rendszerekhez olyan programokat, amelyekkel könnyedén lehetett a drivereket, szoftvereket feltelepíteni.
2003- ban elkészült az első játék, amely egy teszt volt (Shot Cash Mistery 1.0), azt hivatott vizsgálni, érdemes-e ebben az irányban elindulni.Érdemes volt. A fejlesztéseknek köszönhetően egyre szebb grafikájú programok látnak napvilágot, a működésük is egyre stabilabb.
A játékszoftvereken kívűl még raktárkezelő programok, zenelejátszók, és különböző apróságok szerepelnek a palettán, ezek viszont csak megrendelésre készülnek, ezért nem tölthetők le.
2006- óta az MComSoft a MaVaSofttal karöltve fejleszt programokat plc-k be, fűtésvezérlésekhez, napkollektorokhoz, intelligens épületek felügyeleti rendszeréhez, stb.Ugrás a letöltésekhez

(C)1999-2011 M Computer Software