M Computer Software
TGCse Platform
2009-2011

Third Generation Cash Second Edition platformHarmadik Generáció, második kiadása

A módosítások ráfértek
A TGC leírásából idéznék:

'Miért születik új platform, ha valami nem fér bele a meglévőbe?
Miért nem csak módosítom?
Egyszerű!
Egy platform elkészítése nagyon bonyolult, sok munka van vele. Ezért az ember nem áll neki csak úgy módosítgatni, mert az sokszor több munkával jár, mínt újat készíteni, ráadásul sok esetben így sem éri el a kívánt eredményt.
Ha nagyobb módosítást kell eszközölni, általában új platform születik, és a neve is megváltozik, hiszen kinézetre is különbözik elődeitől. Ilyenkor jön létre egy új kaszni is.'

Szóval ez most mégsem így alakult.
Az előzőekben már írtam, hogy a TGC hiányosságai hamar kiderültek.
Aki ismeri ezeket a játékokat, az tudja, hogy ha 'plafon' szorzásnál a gép 'leírja' a Rizikó Bankban lévő összeget, akkor egy nyerő sor, egy üres sor váltakozásával hajtja végre, akár csak az 'órát'. Azt is tudja, hogy ha 'kockában' többet szorzunk, mint ami adott téten a legnagyobb sor, akkor azt nem írja le azonnal, hanem 'végigcsinálja a kockát' azután nekilát a leírásnak.
Ha valaki azt gondolja, hogy ezeket én a Double Dice szériából kifelejtettem, az téved. Egyszerűen a platformba nem fért bele. Az ugye nyilvánvaló, hogy amikor azon kezdtem el agyalni, hogyan butítsam le a játékot, egyből ezek a sorok jutottak eszembe. Hiszen senki nem díjazta volna, ha mondjuk a szorzást írtom ki. Arra gondoltam, ez kevésbé érdekes a játék szempontjából, mint a többi. Tévedtem.
A valóságos gép esetében ennek a játékosok örülnének, de itt csak erősíti azt a kritikát, miszerint a játék nem teljesen olyan, mint az igazi.
Ennek megoldására jó alkalom volt a Bonus Dice, hiszen az végülis egy Double Dice, csak van benne egy 'bonus' funkció.
Na, ez aztán már végképp nem fért volna bele a TGC-be. Mivel azonban máson nem kellett változtatni, de funkcionálisan más lett, ezért nem született teljesen új platform, hanem a meglévőből (ami egyébként nagyon jó) a TGC Second Edition (Második Kiadás - találó, nem?) jött létre.
Itt kell megjegyeznem, hogy az 'óra' leírásban itt sincsenek üres sorok, mert ez nem fért már bele a platformba, és 'órát', azaz jackpotot ritkán ad (mint azóta megtudtam, ritkábban, mint azt gondoltam), ezért ez egyenlőre még várhat. De ez is bele fog egyszer kerülni.
A nagyobb problémát azonban mégsem az 'óra' egyszerűsített leírása jelenti, hanem egy újabban egyre többek között elterjedt (megjegyzem, nagyon jól sikerült) operációs rendszer, a Windows 7.
Ezzel aztán végképp nem tud még a TGCse sem megbírkózni, úgyhogy valószínűleg ismét platform módosításra lesz szükség...
A platform játékait letöltheted a Letöltés menüben!

- Bonus Dice Club Edition
- Bonus Dice Special Edition

Az FGC platformról

A SGC platformról

A TGC platformról

A TGC7 platformrólLetöltöm a TGCse platform játékait

(C)1999-2011 M Computer Software